Klant referenties

Denneman BV (Hydrauliek, transmissie en brandstof )

Met deze brief willen wij onze ervaring delen over NTF filtersystemen.
Denneman bv is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden in de agrarische sector en de grond-, weg-, en waterbouw. Tevens verhuren wij onze machines. Sinds 2007 installeren wij NTF micro filters op zowel de transmissie, als het hydrauliek- en brandstofsysteem van al onze tractoren en graafmachines.
Voordat wij NTF filtersystemen zijn gaan gebruiken, hadden wij regelmatig storingen aan de hydraulische installatie van onze machines. Vervuilde olie veroorzaakte slecht sluitende kleppen en een schokkerige werking met stilstaande machines en prijzige hydraulische reparaties als gevolg!
Zodra wij NTF filtersystemen zijn gaan toepassen, behoorden deze storingen tot het verleden en….

Ground support equipment Airports TCR (hydraulics)

TCR is one of the largest company offering a unique and comprehensive range of GSE services that supports customers in a vital aspect of their ground handling processes: the use and operation of their GSE. TCR is headquartered in Brussels and has local offices in Paris, London, Amsterdam and Madrid and many more 14 country in total.
TCR Customers base comprises European largest airlines, handling companies, integrators and cargo handlers.
Employees: 300 staff GSE fleet for rental: 6000 units

ESD Silicon Carbide (brandstof motor en hydrauliek)
ESD is een chemisch bedrijf waar Silicium Carbide wordt gemaakt door een mengsel van zeer zuiver zand en petroleumcokes te laten samensmelten bij een temperatuur van ongeveer 2500 graden Celsius.
In 1996 besloot ESD twee Komatsu rupskraantjes te vervangen door Volvo EW 150 mobiele kranen aangezien deze in onderhoud veel goedkoper waren i.v.m. de slijtage van de rupsen. Silicium Carbide geeft namelijk een hoog slijtagebeeld op onze machines.
In de Volvo was een Perkins motor geplaatst met een centrifugale brandstof pomp waarmee we nog geen 1000 uur konden draaien, want door het fijne siliciumstof, wat in ruime mate aanwezig is, en dus ook met de brandstof in de tank sluipt en door de originele filters heen in de pomp kwam, was de pomp geen lang leven geboden.

Wagenborg Nedlift verticaal transportmaterieel (motor)

Wagenborg Nedlift biedt een breed scala aan verticaal transportmaterieel en beschikt over een moderne en diverse vloot van meer dan honderd eenheden.
Van enkele liften met één hydraulische kraan tot gecompliceerde projecten Wagenborg Nedlift gebruikt al meer dan 15 jaar NTF/NTZ microfiltratie op de motoren van haar kranen Jan Winkels hoofd Technische Dienst: Wij passen NTF/NTZ bypassfiltratie toe op de motoren van onze kranen sinds

Westtrac New Holland, Case, Steyr Dealer Agriculture (hydraulics, transmission)

Aan NTF,
Bij dit schrijven willen we u informeren naar de ervaring van de NTF installaties gemonteerd op CNH traktoren.
Sedert 5 jaar monteren wij NTF installaties. Voorheen kregen we geregeld klachten over elektrische kleppen en elektronische remotes valves. Toen zijn we op zoek gegaan naar fijnfilterinstallaties en zijn we terecht gekomen bij NTF. We verkochten toen op alle vario aangestuurde transmissies in optie een fijnfilterinstallatie. De klant ging mee in het verhaal en leerde zelf na een tijd fijnfiltering uit goede ervaringen als normaal te beschouwen. Minder problemen met kleppen en aansturingen + de olie bleef zelf zichtbaar properder….

Generator-eenheden Enerson F.G. Wilson (motor)

We informeren u dat uw micro oliefilter voor thermische motoren voldoet aan de eisen die het Franse leger stelt voor alle generatorsets die zijn geïnstalleerd in Kosovo, Bosnië, Afghanistan en op verschillende locaties van vredestroepen.
De installatie van deze bypass microfiltratie is toegestaan; – een verhoging van de mechanische betrouwbaarheid in bijzonder zware omstandigheden op deze locaties – eenvoudiger onderhoud en een aanzienlijke kostenreductie – langere verversingsintervallen en een grotere beschikbaarheid van de machines.
Het merendeel van de machines is al meer dan 20.000 uur in gebruik

Klant referentie truck Caterpillar Model 3406E (motor)

In januari 2000 installeerde David Stufko een NTF bypass motorfilter op zijn vrachtwagen om zijn olieverversingsinterval te verlengen en zijn motor schoon te houden.
Hij realiseerde zich niet hoe waardevol het filter uiteindelijk zou zijn. Toen, in maart 2001, ervoer hij een defecte voeringafdichting in cilinder # 1. Dit werd niet onmiddellijk gedetecteerd omdat het NTF-filter feitelijk 100% van het glycol / water verwijderde dat rechtstreeks in het carter lekte en schade werd voorkomen.